Skip to content
Web HERO header (2864 × 1200 px) (23)

Hvordan integrere IoT for smartere arbeidsprosesser?

Gratis workshop
21.mars
Telenor Innovation Centre, Fornebu
Torsdag 21. mars kl 10 - 15 | Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu

Datadrevet innsikt gir bedre beslutningsgrunnlag

Bli med på gratis workshop for å lære hvordan dere enkelt kan ta i bruk virkelig data til å gjøre effektive tiltak rundt eksempelvis miljø, beredskap, trafikk og bygninger. 

I en verden hvor tingenes internett (IoT) transformerer hverdagen, blir det stadig viktigere å forstå hvordan disse teknologiene kan anvendes for å forbedre og effektivisere arbeidsprosesser. Denne workshopen vil dykke ned i mulighetene IoT bringer til bordet, spesielt når det kombineres med kunstig intelligens (AI), for å skape intelligente løsninger som kan revolusjonere måten vi jobber på.

Workshopen er laget for å være interaktiv, med gruppediskusjoner og hands-on aktiviteter der deltakerne kan få praktisk kunnskap og forståelse. Dette er en unik mulighet for alle som ønsker å forstå potensialet i IoT og hvordan det kan transformere deres arbeidsområde.

 

Program:

 • 9.30 Registrering, kaffe og en liten matbit
 • 10.00
  Introduksjon til IoT og AIoT: En grunnleggende forståelse av IoT og hvordan AI kan integreres for å skape AIoT-løsninger. Vi vil utforske hvordan disse teknologiene driver innovasjon og effektivitet på tvers av ulike sektorer
  Identifisering av IoT-muligheter: Hvordan kan din organisasjon dra nytte av IoT? Vi vil se på praktiske eksempler på prosesser som kan automatiseres eller forbedres gjennom smarte, tilkoblede enheter
 • 12.00 Lunsj
 • 13.00
  Fra teori til praksis: En steg-for-steg guide til implementering av IoT i din virksomhet. Dette inkluderer en modell for gevinstrealisering og en handlingsplan for å ta i bruk IoT-løsninger effektivt
  Case-studier og anvendelser i virkeligheten: Gjennomgang av suksesshistorier og hvordan ulike industrier har implementert IoT for å løse spesifikke utfordringer.
 • 15.00 Avslutning

 

Målgruppe:

Denne workshopen er ideell for kunder og partnere som ønsker å utforske IoT's potensial, spesielt de med ansvar for å forbedre innsikt, rapportering, arbeids- og prosessflyter gjennom teknologi. Det kreves ingen forhåndskunnskap om IoT, da workshopen vil dekke alt fra grunnleggende prinsipper til avanserte anvendelser.


Praktisk informasjon:

 • Arrangementet gjennomføres med fysisk oppmøte kl 9.30-15 
 • Adresse: Telenor Innovation Centre, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu
 • Kontaktperson: Tonje Nordli, telefon 913 00 062 epost tonje.nordli@sikri.no
Lunsj er inkludert og dekkes av Telenor og Sikri. Andre kostnader som reise og opphold må i sin helhet dekkes av deltaker.  
Påmelding er bindende. Dersom du har meldt deg på og ikke kan komme likevel, må du gi beskjed snarest mulig til tonje.nordli@sikri.no. Seneste frist for avmelding er 18. mars. Det påløper et no-show gebyr på kr 500,- ved senere avmelding eller dersom man ikke møter. 

Det er begrenset antall plasser med førstemann til mølla prinsipp. Du vil straks etter påmelding få en bekreftelse på din registrering. 

Registrere deg her for gratis deltakelse

Påmelding til workshop

Straks etter registrering får du en epost med bekreftelse på at vi har mottatt din påmelding.