Karriere i Sikri

Sikri AS er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi våre offentlige kunder de beste løsningene innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet og bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommuner kan vi skape innovasjon som gjør det mulig.

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Sandefjord og Harstad. I tillegg har vi fleksible løsninger for mulig lokasjon over hele landet og delvis hjemmekontor. 

Sikri AS er en del av Sikri Group ASA. Selskapsgruppen inkluderer også Ambita, Boligmappa, Virdi og Metria.

Har du lyst å være en del av et nordisk tech-miljø med store ambisjoner?

Du vil få jobbe sammen med fantastiske mennesker

I Sikri vil du få jobbe sammen med kreative og faglig dyktige mennesker. Her vil du treffe på programmerere, designere, arkivarer, ledere, løsningsarkitekter, dataingeniører, lærere, økonomer, prosjektledere, rådgivere og teknikere.

Vi setter pris på våre medarbeidere

Vi tror at når de ansatte trives på jobb og får en god balanse mellom jobb og fritid, da trives også kundene.

Innovative kunder med fokus på kvalitet

Hos oss får du jobbe med innovative og løsningsorienterte kunder som har et felles mål med å digitalisere for en bedre hverdag til innbyggere og næringsliv.

Deling og læring

Vi har en åpen og god kultur med fokus på deling og læring gjennom kundedialog og partnerskap.

Aktuelle stillinger

Ny TECH-jobb?

Akkurat nå søker vi spesielt etter deg som kan tech og vi har mange spennende stillinger. 

Vi er mest opptatt av å finne den riktige typen medarbeider, så om du er en engasjert og kunnskapsrik person som har lyst til å bidra og være med på en spennende teknisk transformasjon - sjekk ut ledige stillinger eller send en åpen søknad!

Åpen søknad

Er du opptatt av bærekraft, godt arbeidsmiljø, teknologi og tjenesteutvikling, så har vi mange spennende karrieremuligheter for de rette kandidatene!

Dersom du ikke finner noe som passer blant de utlyste stillingene, men har lyst å være med oss å bygge selskapet videre, så hører vi gjerne fra deg! Send inn din CV og skriv litt om hvilket fagområde og hvilket selskap du kunne tenke deg å jobbe med.

Vi har et svært godt fagmiljø og mange hyggelige kollegaer som alle er ledende innen sine fagfelt. Her er det store muligheter for utvikling og vekst både innenfor de ulike selskapene og på tvers i konsernet. 

Vi ønsker å høre fra deg!