<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1105800979812428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ledige stillinger

Sikri AS er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi våre kunder den beste løsningen innen saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Har du lyst å være en del av laget vårt?

Gjennom tre tiår har selskapet vært operativt. Det hele startet med Kontor 2000 på KOARK. Siden har vi forvaltet den historiske arven og vært en bidragsyter til dagens NOARK-standard.
I desember 2019 ble selskapet skilt ut av EVRY og fikk navnet Sikri
Vi har lokasjoner i Bergen, Kristiansand og Oslo.

Marketing Image

Du vil få jobbe sammen med fantastiske mennesker

I Sikri vil du få jobbe sammen med kreative og faglig dyktige mennesker. Her vil du treffe på programmerere, designere, arkivarer, ledere, løsningsarkitekter, dataingeniører, lærere, økonomer, prosjektledere, rådgivere og teknikere.

Vi setter pris på våre medarbeidere

Vi tror at når de ansatte trives på jobb og får en god balanse mellom jobb og fritid, da trives også kundene.

Innovative kunder med fokus på kvalitet

Hos oss får du jobbe med innovative og løsningsorienterte kunder som har et felles mål med å digitalisere for en bedre hverdag til innbyggere og næringsliv.

Deling og læring

Vi har en åpen og god kultur med fokus på deling og læring gjennom kundedialog og partnerskap.

Aktuelle stillinger

Teknisk seniorkonsulent og rådgiver innen informasjonsforvaltning

Sikri sin leveranseavdeling består av mer enn 35 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen saksbehandling, dokumentforvaltning og arkivering. Teamet vi ønsker å styrke er ett av flere spesialiserte team hvor blant annet avlevering/deponering og uttrekk samt utvikling og forvaltning av integrasjoner er hovedfokus.

Har du erfaring innen arkiv og IT-support?

Sikri Kundesenter opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og har derfor behov for å utvide vår supportavdeling i Bergen med en ny medarbeider. Vi ser etter en dyktig, energisk konsulent, med stor gjennomføringsevne. 

Har du erfaring innen personvern og informasjonssikkerhet?

Sikri Kundesenter opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innen personvern, personvernombud og informasjonssikkerhet, og har derfor behov for å utvide vår Services avdeling med en ny medarbeider. Vi søker etter en engasjert, erfaren og faglig sterk medarbeider som motiveres av å bidra til ivaretakelsen av personvernet.

Lidenskapelig interessert i applikasjonsutvikling og moderne brukergrensesnitt?

Nå søker PixEdit teamet en utvikler med noen års arbeidserfaring som brenner for teknologi og som ønsker å jobbe med et bredt spekter av løsninger.

Vår utviklingsavdeling består av erfarne og dedikerte medarbeidere, og vi ønsker nå å utvide avdelingen. Er du et talent som liker utfordringer og er nysgjerrig på ny teknologi og ønsker å fortsette din karriere i et solid produktutviklingsmiljø? I så fall er du kanskje den vi ser etter.

Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder

Send oss en e-post med en åpen søknad