<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1105800979812428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ledige stillinger

Sikri AS er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi våre kunder den beste løsningen innen saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Har du lyst å være en del av laget vårt?

Gjennom tre tiår har selskapet vært operativt. Det hele startet med Kontor 2000 på KOARK. Siden har vi forvaltet den historiske arven og vært en bidragsyter til dagens NOARK-standard.
I desember 2019 ble selskapet skilt ut av EVRY og fikk navnet Sikri
Vi har lokasjoner i Bergen, Kristiansand og Oslo.

Marketing Image

Du vil få jobbe sammen med fantastiske mennesker

I Sikri vil du få jobbe sammen med kreative og faglig dyktige mennesker. Her vil du treffe på programmerere, designere, arkivarer, ledere, løsningsarkitekter, dataingeniører, lærere, økonomer, prosjektledere, rådgivere og teknikere.

Vi setter pris på våre medarbeidere

Vi tror at når de ansatte trives på jobb og får en god balanse mellom jobb og fritid, da trives også kundene.

Innovative kunder med fokus på kvalitet

Hos oss får du jobbe med innovative og løsningsorienterte kunder som har et felles mål med å digitalisere for en bedre hverdag til innbyggere og næringsliv.

Deling og læring

Vi har en åpen og god kultur med fokus på deling og læring gjennom kundedialog og partnerskap.

Aktuelle stillinger

Senior IT driftstekniker som elsker containertankegang?

Vil du jobbe med design og leveranse av applikasjoner til kunder med store datamengder? Vil du jobbe i et team med teknisk nysgjerrige mennesker der Azure, ARM og Terraform er verktøyene?

Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder

Send oss en e-post med en åpen søknad

Business Controller

Vil du være med å forme fremtiden i et spennende vekstselskap? Business Controller er en nyopprettet stilling med stor mulighet til å påvirke egen rolle i en variert, krevende og inspirerende arbeidshverdag. Vi ser etter en dyktig, energisk og nysgjerrig økonom som har lyst til å ta en sentral rolle i et selskap med store ambisjoner.