<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1105800979812428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ledige stillinger

Sikri AS er et programvarehus som spesialiserer seg på å gi våre offentlige kunder den beste løsningen innen internkontroll, kvalitet, saksbehandlings- og arkiveringssystemer i Norge og Norden. Vi er i dag en av Norges ledende leverandører innen fagfeltet, og vi bistår offentlig sektor til å nå sine målsetninger. Gjennom godt samarbeid med stat og kommune kan vi skape innovasjon som gjør det mulig. Har du lyst å være en del av laget vårt?

Gjennom tre tiår har selskapet vært operativt. Det hele startet med Kontor 2000 på KOARK. Siden har vi forvaltet den historiske arven og vært en bidragsyter til dagens NOARK-standard.

I juli 2020 ble Sikri Holding AS notert på Euronext Growth på Oslo Børs. Vi har lokasjoner i Bergen, Kristiansand, Sandefjord, Harstad og Oslo.

Sikri gikk inn som eier av Ambita i april 2021. Ambita leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet som brukes både av offentlige og private. Selskapets portefølje inkluderer blant annet tjenestene Infoland, Ambita etinglysing, Virdi, Boligmappa og Byggesøknaden – i tillegg til at selskapet er majoritetseier i Prognosesenteret. Tjenestene brukes av mange tusen brukere hver dag i forbindelse med boligsalg eller bygge- og oppussingsprosjekter.

Marketing Image

Du vil få jobbe sammen med fantastiske mennesker

I Sikri vil du få jobbe sammen med kreative og faglig dyktige mennesker. Her vil du treffe på programmerere, designere, arkivarer, ledere, løsningsarkitekter, dataingeniører, lærere, økonomer, prosjektledere, rådgivere og teknikere.

Vi setter pris på våre medarbeidere

Vi tror at når de ansatte trives på jobb og får en god balanse mellom jobb og fritid, da trives også kundene.

Innovative kunder med fokus på kvalitet

Hos oss får du jobbe med innovative og løsningsorienterte kunder som har et felles mål med å digitalisere for en bedre hverdag til innbyggere og næringsliv.

Deling og læring

Vi har en åpen og god kultur med fokus på deling og læring gjennom kundedialog og partnerskap.

Aktuelle stillinger

Vi er i vekst og ansetter innen mange fagområder!

Sikri-gruppen er et ledende programvarehus og teknologiselskap som består av selskapene Sikri, Ambita, 4CastGroup, Boligmappa og Virdi. Selskapet har 270 ansatte og er i sterk vekst!

Hos oss vil du jobbe med samfunnsnyttige løsninger i skjæringspunktet mellom privat og offentlig sektor, privat industri og innbyggere.

Vi har spisskompetanse på programvare og systemer som sikrer trygg datadeling og digitaliserte prosesser hos våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi ønsker å høre fra deg!

Er du opptatt av bærekraft, godt arbeidsmiljø, teknologi og tjenesteutvikling, så har vi mange spennende karrieremuligheter for de rette kandidatene!

Dersom du ikke finner noe som passer blant de utlyste stillingene, men har lyst å være med oss å bygge selskapet videre, så hører vi gjerne fra deg! Send inn din CV og skriv litt om hvilket fagområde og hvilket selskap du kunne tenke deg å jobbe med.

Vi har et svært godt fagmiljø og mange hyggelige kollegaer som alle er ledende innen sine fagfelt. Her er det store muligheter for utvikling og vekst både innenfor de ulike selskapene og på tvers i konsernet.