Skip to content
Sikri tech

Ny tech-jobb?

Karrieremulighet hos Sikri

Vi vokser og trenger flere kloke hoder! Hos oss er vi mest opptatt av å finne den rette typen - sammen tilpasser vi arbeidsoppgaver og ansvar som du vil trives med og som bidrar til å nå våre mål.

Digitale løsninger  som gjør en forskjell 

I Sikri AS lager vi løsninger som hjelper både ansatte og innbyggere i Norge til en mer effektiv og strømlinjeformet samhandling. Om du skal få gjennom en byggesøknad, be om parkeringstillatelse for funksjonshemmede eller trene på håndtering av risikosituasjoner så er det stor sannsynlighet for at du er innom et av våre produkter.

Våre løsninger brukes av store deler av det offentlige og bidrar etterlevelse av demokratiske prinsipper og bevaring av historien vår for fremtidige generasjoner. For å løse fremtidens utfordringer må vi kjenne fortiden og knytte sammen fortid, nåtid og fremtid.

Sikri AS er en del av Sikri Group som er et ledende programvarehus og teknologiselskap bestående av selskapene Sikri, Ambita, Boligmappa, Virdi og Metria. Konsernet har til sammen ca 500 ansatte. Hos oss vil du jobbe med samfunnsnyttige løsninger i skjæringspunktet mellom privat og offentlig sektor, privat industri og innbyggere. 

Teknologi

I Sikri er vi godt i gang med starten av vår smidige transformasjon. Vi kjører på Kubernetes i skyen, splitter ut i mikrotjenester, tester ut SRE og fokuserer på gode arbeids- og teamprosesser. 

Produktteam

Fremover skal vi styrke det tverrfaglige samarbeidet og skjerpe autonomien og myndiggjøringen av teamene. Vi skal tydeliggjøre produktområdene våre og konkretisere roller og ansvarsområder. Vi skal effektivisere pipelines, bryte ned siloer og rulle ut oftere og raskere. På veien skal vi teste, feile, lære og ikke minst ha det gøy på jobb!

Bli med oss på reisen

Sikri vokser og for å nå våre mål om å skape de beste brukeropplevelsene ønsker vi å ha med flere gode medarbeidere. Vi ønsker å ha med deg som trigges av en endringsreise og som vil bidra til å ta store steg i både teknologi og kultur. Har du erfaring fra smidige miljøer og har med deg erfaring å dele med oss er det helt supert - og har du ikke så lærer du sammen med oss. 

Ledige tech-stillinger

DevOps
Arkitektur
Smidig

Senior Tech Lead

Vil du fortsette å være nær koden, samtidig som du bredder ut horisonten din og tar et større, strategisk ansvar ? Vi ser etter en senior tech lead som liker å sette retning og få ting til å skje! 

Les mer og søk på stillingen
Fullstack
DevOps
AWS

Tech lead - Samsvar plattform

Vil du være med på spennende og helhetlig produktutvikling i et engasjert kryssfunksjonelt team? Som Tech lead for Samsvar-teamet får du ansvar for en moderne applikasjon som er bygget i en microservices arkitektur, skrevet i NodeJS/AngularJS og som kjører i AWS. 

Les mer og søk på stillingen
Design
Innsikt
Opplevelse

UX designer

Fagapplikasjoner som dekker mange ulike brukerbehov og brukergrupper krever intuitive og effektive brukeropplevelser. Vil du være med å gi våre kunder de beste opplevelsene?

Les mer og søk på stillingen
DevOps
System
Cloud

Integrasjonsutvikler

Vil du lage integrasjoner som gjør en forskjell? Som integrasjonsutvikler hos Sikri får du ansvar for design og utvikling av integrasjoner mellom våre systemer og andre fagsystemer. Du vil jobbe med agile prosesser og DevOps i et engasjert og faglig sterkt miljø.

Les mer og søk på stillingen
Cloud
Azure
System

Integrasjonskonsulent

Har du god systemforståelse og kan bidra med dyktig teknisk og faglig bistand runt integrasjoner for våre kunder i sky? Vi ønsker deg som har erfaring med agile prosesser og forståelse for DevOps. 

Les mer og søk på stillingen
Automation
System
Azure

Konsulent Automasjon/RPA

Motiveres du av å automatisere prosesser som gir store gevinster for kunden? Vi ser etter deg som kan planlegge, koordinere og bistå med teknisk og faglig bistand ved implementering og konfigurering av automasjon.

Les mer og søk på stillingen
AI
Opplevelse
Azure

AI/ML utvikler

Vil du være med å videreutvikle bruken av kunstig intelligens og maskinlæring i våre produkter for å skape enda smartere og mer effiktive brukeropplevelser? 

Les mer og søk på stillingen
DevOps
Platform
Smidig

DevOps/Platform Engineer

I grenselandet mellom utvikling og drift kan det gjøres mye spennende for fart og flyt. For å øke hastigheten på realisert kundeverdi  trenger vi deg på vårt DevOps-lag! Les mer og søk på stillingen
Database
Smidig
System

DBA med utviklerkompetanse

Vi trenger en strukturert og ryddig DBA som vil håndtere våre over 700 databaser og sørge for et sikkert og robust databasemiljø.

Les mer og søk på stillingen
Cloud
System
Struktur

Cloud arkitekt

Vil du være med å videreforedle vår Elements Cloud som kjører på AKS? Vi søker deg som kan jobbe hands on med å tilby sentrale infrastrukturtjenester for både kunder og egne produktteam.

Les mer og søk på stillingen
c/c++
Imaging
Testing

Senior softwareutvikler c/c++

Har du solid erfaring i programmeringsspråket c og gjerne c++? Vi ser etter deg som liker utfordringer og vil bli en del av vårt PixEdit produktteam med fokus på dokumentskanning og bildebaserte filformater.

Les mer og søk på stillingen
Azure
.Net

Backend utvikler

Trigges du av innovasjon og ny teknologi? Vi ser etter deg som er ivrig etter å skape de aller beste løsningene for kundene våre. Vi skriver primært i .Net og kjører på Kubernetes i Azure. Blir du med og videreutvikler CI/CD løypa?

Les mer og søk på stillingen

Åpen søknad

Har du kompetanse innenfor andre fagfelt enn de ledige stillingene ovenfor?

Hos oss har vi mange muligheter - også innenfor andre selskap i Sikri Group.

Vi hører gjerne fra deg!

Møt noen av dine nye kollegaer

Caroline
Caroline Andersen UX

"Tett samarbeid med engasjerte kunder og kollegaer er verdifullt for meg i min jobb med UX. Det er inspirerende å se at våre løsninger bidrar til økt effektivisering, digitalisering og gode opplevelser"

Arne Olav
Arne Olav Holm Integration & Migrations

"For meg er det svært meningsfylt å implementere samfunnsnyttige løsninger som jeg vet gjør en forskjell for kundene, og som bidrar til å sikre fortiden for fremtiden"

Ida
Ida Johnsen Direktør Utvikling

“Du vil møte en engasjert gjeng som klør i fingrene etter å bli enda bedre, enda smidigere og levere enda mer verdi til kundene våre”

Robert Vabo
Robert Vabo Cloud services

"In Sikri we work with the latest technology to create innovative, flexible and scalable solutions delivered in cloud using kubernetes"

Sikri tech

Se alle ledige stillinger i Sikri Group ASA

Kontakt oss

Spørsmål om en tech-karriere i Sikri?

Direktør Utvikling

Ida Johansen

Epost: ida.johansen@sikri.no

Telefon: 942 87 843

HR direktør

Anny Margrethe Bratterud

E-post: anny.bratterud@sikri.no

Telefon: 957 53 934