<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1105800979812428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lær mer om tilleggsattributter i Elements!

MS Teams
Tirsdag 20. april kl. 09:00 - 11:00

Nettkurs | Virksomhetsspesifikke metadata er viktig for å få en effektiv saksbehandling og rapportering, men også for å bevare historien. Ta turen innom vårt nettkurs om du vil lære mer om mulighetene i Elements.

Vil du møte vår robot? Han jobber i arkivet!

MS Teams
Onsdag 21. april kl. 10:00 - 10:30

Gratis webinar | Har du behov for en høflig hjelper i arkivet ditt? Ta turen innom vårt webinar og vi viser deg hvordan du enkelt kan komme i gang med å få deg en robot på laget.

Jeg skjønner ikke hva du mener!

MS Teams
Torsdag 22. april kl. 10:00 - 10:30

Gratis webinar | Har du fått et brev fra din kommune eller en annen offentlig virksomhet og ikke forstått helt hva innholdet betydde? Det har direkte gevinster for både innbygger og virksomheten at språket er klart og forståelig. Vi gir deg en innføring i hva klart språk er og hvordan vi kan jobbe sammen for å få dette til.

Arkivarens årshjul

MS Teams
Tirsdag 27. april kl. 10:00 - 10:30

Gratis webinar | Årshjulet skal kunne hjelpe arkivleder å prioritere oppgaver, koordinere ressurser, delegere og strukturere oppgaver og ikke minst planlegge et stykke fremover i tid. Ta turen innom vårt webinar om du vil lære mer om arkivarens årshjul.

Hvordan kan din kommune ta i bruk eInnsyn?

Digitalt hos Digdir
Onsdag 28. april kl. 10:00 - 11:00

Gratis webinar | 28. april vil vi sammen med Digitaliseringsdirektoratet og andre Sak/Arkiv leverandører komme med gode råd og tips til hvordan din kommune kan ta i bruk eInnsyn og legge tilrette for mer åpenhet og innsyn.

Lær mer om arbeidsflyter

MS Teams
Tirsdag 4. mai kl. 09:00 - 11:00

Nettkurs | Elements sin arbeidsflytmotor gir deg og din virksomhet mulighet til å lage arbeidsflyter som passer nøyaktig til det virksomheten produserer av tjenester. I dette kurset lærer vi deg hvordan du kan lage gode arbeidsflyter for å effektivisere saksbehandlingen i din virksomhet.

Nyheter i Elements Cloud

MS Teams
Onsdag 12. mai kl. 10:00 - 10:30

Gratis webinar | Vi tar deg med på en liten rundtur om hva som er nytt i Elements Sak/Arkiv og Elements eByggesak de siste ukene. Hos oss får du alltid det siste nye tilgjengelig i skyen.

Arkivsystemet tar ikke ferie! Gjør du?

MS Teams
Onsdag 19. mai kl. 10:00 - 11:00

Nettkurs | Det kan alltid være en utfordring å organisere og sikre driften i en feriesituasjon. Vi deler erfaringer, tips og triks for å sikre at alle sammen kan få en rolig sommerferie, inkludert arkivlederen.

Elements systemadministrasjon!

MS Teams
Onsdag 26. mai kl. 10:00 - 12:00

Nettkurs | Det finnes en rekke muligheter i et kjernesystem som Elements. Kanskje din virksomhet har tatt i bruk kun deler av løsningen og vil få gevinster med å optimalisere bruken av systemet? Det hele starter med god innsikt i systemadministrasjon av løsningen.

Automatisering av mottak av elektroniske byggesøkander

MS Teams
Onsdag 9. juni kl. 12:00 - 14:00

Nettkurs | Både profesjonelle aktører og privatpersoner kan sende inn digitale byggesøknader gjennom standardiserte løsninger. Når kommunen har eget fagsystem for byggesak slik som Elements eByggesak, kan søknadene hentes inn 100 % automatisk og helt frem til byggesaksavdelingen. Vi viser hvordan.