Skip to content

Vil du jobbe hos oss?

Vi vokser og trenger flere kloke hoder! Hos oss er vi mest opptatt av å finne den rette typen - sammen tilpasser vi arbeidsoppgaver og ansvar som du vil trives med og som bidrar til å nå våre mål.

Digitale løsninger  som gjør en forskjell

I Sikri AS lager vi løsninger som hjelper både ansatte og innbyggere i Norge til en mer effektiv og strømlinjeformet samhandling. Om du skal få gjennom en byggesøknad, be om parkeringstillatelse for funksjonshemmede eller trene på håndtering av risikosituasjoner så er det stor sannsynlighet for at du er innom et av våre produkter.

Våre løsninger brukes av store deler av det offentlige og bidrar etterlevelse av demokratiske prinsipper og bevaring av historien vår for fremtidige generasjoner. For å løse fremtidens utfordringer må vi kjenne fortiden og knytte sammen fortid, nåtid og fremtid.

web 5x4 bilde (5)

Teknologi

I Sikri er vi godt i gang med starten av vår smidige transformasjon. Vi kjører på Kubernetes i skyen, splitter ut i mikrotjenester, tester ut SRE og fokuserer på gode arbeids- og teamprosesser.

Produktteam

Fremover skal vi styrke det tverrfaglige samarbeidet og skjerpe autonomien og myndiggjøringen av teamene. Vi skal tydeliggjøre produktområdene våre og konkretisere roller og ansvarsområder. Vi skal effektivisere pipelines, bryte ned siloer og rulle ut oftere og raskere. På veien skal vi teste, feile, lære og ikke minst ha det gøy på jobb!

Bli med oss på reisen

Sikri vokser og for å nå våre mål om å skape de beste brukeropplevelsene ønsker vi å ha med flere gode medarbeidere. Vi ønsker å ha med deg som trigges av en endringsreise og som vil bidra til å ta store steg i både teknologi og kultur. Har du erfaring fra smidige miljøer og har med deg erfaring å dele med oss er det helt supert - og har du ikke så lærer du sammen med oss. 

En del av Spir Group

Sikri AS er en del av Spir Group som er et ledende programvarehus og teknologiselskap bestående av selskapene Sikri, Ambita, Boligmappa, Virdi og Metria. Konsernet har til sammen ca 500 ansatte. Hos oss vil du jobbe med samfunnsnyttige løsninger i skjæringspunktet mellom privat og offentlig sektor, privat industri og innbyggere. 

Ledige stillinger

Sikri AS er en del av Spir Group ASA. I karriereportalen finner du alle ledige stillinger hos hele gruppen
Jobb sammen med fantastiske menneskerI Sikri vil du få jobbe sammen med kreative og faglig dyktige mennesker. Her vil du treffe på programmerere, designere, arkivarer, ledere, løsningsarkitekter, dataingeniører, lærere, økonomer, prosjektledere, rådgivere og teknikere.
Vi setter pris på våre medarbeidereVi tror at når de ansatte trives på jobb og får en god balanse mellom jobb og fritid, da trives også kundene.
Innovative kunder med fokus på kvalitetHos oss får du jobbe med innovative og løsningsorienterte kunder som har et felles mål med å digitalisere for en bedre hverdag til innbyggere og næringsliv.
Deling og læring

Vi har en åpen og god kultur med fokus på deling og læring gjennom kundedialog og partnerskap.

Møt noen av dine nye kollegaer

Caroline
Caroline AndersenUX

"Tett samarbeid med engasjerte kunder og kollegaer er verdifullt for meg i min jobb med UX. Det er inspirerende å se at våre løsninger bidrar til økt effektivisering, digitalisering og gode opplevelser"

Arne Olav
Arne Olav HolmIntegration & Migrations

"For meg er det svært meningsfylt å implementere samfunnsnyttige løsninger som jeg vet gjør en forskjell for kundene, og som bidrar til å sikre fortiden for fremtiden"

Ida
Ida JohnsenDirektør Utvikling

“Du vil møte en engasjert gjeng som klør i fingrene etter å bli enda bedre, enda smidigere og levere enda mer verdi til kundene våre”

Robert Vabo
Robert VaboCloud services

"In Sikri we work with the latest technology to create innovative, flexible and scalable solutions delivered in cloud using kubernetes"