Fordeler med Cloud når tjenestene leveres fra hjemmekontor

Aldri før har bedriftene i Norge hatt så mange ansatte på hjemmekontor. Det er ikke noe unntak for offentlig sektor. Med skytjenester er det enklere å sikre at medarbeiderne får utført sin jobb hjemmefra. 

Vi bruker mobilen til mye i det daglige også til arbeidsoppgaver som å lese og besvare eposter. Med Office 365 er det langt flere oppgaver som kan utføres uavhengig av hva slags enhet vi jobber fra. Vi har verktøyene med oss i lomma. Hvilke effekter gir det da virksomheten å ha Sak-Arkiv med i lomma på tilsvarende måte? 

Datasikkerheten ivaretas

Sikre løsninger er vi helt avhengige av i vår digitale verden. En fordel med skytjenester er sikkerhet. Datasikkerheten ivaretas av eksperter og det er strenge restriksjoner på hvem som har tilgang til dataene. Autentiseringen er enkel for bruker, men sikker gjennom to-faktor løsninger. 

Integrasjon med Office

Integrasjon med Office 365 gjør datafangst enkelt, både av eposter og dokumenter. Elements Sak-Arkiv er tett integrert med Office og er enda enklere i skyen. 

Norske datahaller

Arkiv på norsk jord er et krav i offentlig sektor. Kravet overholdes med bruk av norske datahaller. Det er derfor ikke et hinder for å ta skya i bruk. 

Alltid tilgjengelig

Tilgjengelig døgnet rundt kan være en stor fordel i den unntakssituasjonen landet vårt er i akkurat nå. Noen av oss må være leksehjelp og barnepasser på dagtid og må gjerne utføre en del av arbeidsoppgavene på kveldstid.

Saksbehandle direkte i Office 365

Anne Mette Havaas

CMO Sikri Group