Skip to content
Web HERO header (75)

Opplæring

Tilpasset opplæring gir mange gevinster

Et godt gjennomført og tilpasset opplæring er sentralt for å sette de ansatte i stand til å utnytte potensialet i ulike IT-system. Sikri tilbyr flere former for kurs og opplæring som kan brukes til ulike tider, enkeltvis eller i kombinasjon. 

Tidlig og tilpasset opplæring i IT-systemer er en av nøkkelfaktorene for å lykkes. Samtidig er jevnlig kompetanseheving etter at systemer er tatt i bruk avgjørende for at virksomheten hele tiden skal ha trygge ansatte med riktig kompetanse, rutiner og arbeidsprosesser.

E-læring

E-læring er et effektivt, brukervennlig og holdbart digitalt læringsverktøy. Den kan benyttes både som en del av brukeropplæringen av brukere, drifts- og forvaltningspersonell og sluttbrukere, og som et oppslagsverktøy ved spørsmål i det daglige arbeidet.

E-læring gir mulighet til at ansatte kan gå igjennom modulene i sitt eget tempo på pc, nettbrett og mobil og repetere ved behov så mange ganger som ønskelig.

E-læringsløsningen Sikri benytter er en plattform for å produsere, samle og dele guider, instruksjoner, rutiner, kurser og prosesser. Det er enkelt å søke i og dele disse slik at brukere raskt kan motta og dele informasjon akkurat når behovet eksisterer.

e-laering

Vår standard e-læring gir en grunnleggende innføring i de viktigste funksjoner og arbeidsprosesser for ulike brukergrupper/roller i våre IT-systemer. Det er også mulig å skreddersy e-læringen etter virksomhetens egne rutiner og arbeidsprosesser.

Ta kontakt om du vil vite mer om e-læring

Spillsimulering

Spill deg god i Elements

Spillsimuleringstrening er en ny og spennende treningsform som skaper engasjement og mestring på arbeidsplassen. Løsningen kombinerer prinsipper fra psykologi, pedagogikk, treningslære og spillteori for å levere simuleringer som engasjerer ansatte og som forbedrer virksomheters nøkkeltall. Aktiv læring, som å øve på handlinger i et «ekte» miljø, gir stor effekt på innlæringen.

Realistiske og underholdende simuleringer av digitaliserte arbeidsprosesser gjør ansatte i stand til å håndtere IT-systemer raskere.

Spillet kan brukes når som helst på døgnet. Brukeren blir trigget emosjonelt og får læring til å sitte. Engasjement skapes også gjennom den lekende muligheten for konkurranse mellom brukerne og avdelingene.

Attensi spill

Vår standard spillsimuleringstrening gir en grunnleggende innføring i viktige funksjoner og arbeidsprosesser for ulike brukergrupper/roller. Det er også mulig å skreddersy spillsimuleringstrening for ulike IT-systemer og etter virksomhetens egne rutiner og arbeidsprosesser.

Slik lykkes HALD-IKT med simuleringsbasert trening:

 

 

Kurs og workshop

Våre kursholdere har lang og bred erfaring innen aktuelle fagområder, IT-systemer og  kan gjennomføre ulike typer kurs tilpasset ulike virksomheter og brukere. 

Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut hvilket opplegg som passer til deres behov.

Webinar og nettkurs

Sikri tilbyr både gratis webinar og nettkurs med deltakeravgift. I arrangementoversikten ser du hva som står på programmet den nærmeste tiden og kan melde deg på det som passer.

Arrangementer (2)

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne en hyggelig prat for å finne en god løsning for dere. Fyll ut skjemaet så hører dere snarlig fra oss.

Skriv gjerne litt om hva det gjelder slik at vi kan raskere svare på henvendelsen.