Skip to content
Mona Lysebo08.09.22 10:171 min read

Hege Moe Tveit er ny daglig leder i Sikri AS

15. august overleverte Nicolay Moulin stafettpinnen til Hege Moe Tveit som ny daglig leder i Sikri AS. Selv fortsetter han i rollen som CEO i morselskapet Sikri Holding ASA.

Et naturlig steg videre

Inntil nå har Nicolay Moulin hatt rollen både som daglig leder i Sikri AS og som CEO i Sikri Holding ASA, og han forteller at tiden var moden for en endring. 

"Et naturlig skritt videre for Sikri-gruppen og vårt fokus på å lage sammenhengende tjenester på tvers av offentlig og privat sektor. Hege kommer til et selskap med et stort engasjement og hjerte for kunder og teknologi, og jeg er trygg på at hun vil bidra til ytterligere utvikling av gode digitale løsninger"

Nicolay Moulin

 

Hege Moe Tveit har bakgrunn fra ulike lederroller innen produkt- og teknologiutvikling. De siste syv årene har hun hatt ansvaret for strategi, produkt- og forretningsutvikling i Ambita, som er et annet datterselskap i Sikri-gruppen. Siden i fjor har hun også hatt et overordnet ansvar for strategi og forretningsutvikling for Sikri Holding.

Sikri-gruppen består av selskaper med tydelige definerte forretningsområder, hvor felles overordnet målsetning er å sikre god samhandling og sammenhengende tjenester mellom innbygger, privat og offentlig sektor. 

hege (1200 × 628 px) (1)

Hege Moe Tveit og Eirik Vigeland, Markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa. Selskapene i Sikri-gruppen har fokus på digital samhandling mellom offentlig sektor, privat næringsliv og innbygger.

Bedre tjenester for offentlig sektor

Sikri AS leverer tjenester og løsninger for effektivisering av offentlig sektor. 

Hege forteller at hun allerede har hatt gleden av å møte flere kunder og samarbeidspartnere under Arendalsuka og Digitaliseringskonferansen. 

"Jeg er opptatt av å videreføre alt det gode som er gjort i Sikri så langt - og ikke minst legge til rette for et enda tettere samarbeid med våre kunder, partnere og premissleverandører. God og riktig bruk og deling av data sammen med moderne teknologi vil legge grunnlaget for bedre tjenester for offentlig sektor fremover»

Hege Moe Tveit

 

Hege avslutter med å fortelle at hun gleder seg veldig til årets store happening - TREFFPUNKT 28.-30. november. Dette er Sikri sin egen konferanse (tidligere kalt Sak&Portal) hvor kunder, samarbeidspartnere og vi i Sikri treffes til inspirasjon, faglige oppdateringer og nettverksbygging.

avatar

Mona Lysebo

Marketing Manager

RELATERTE INNLEGG