Skip to content
Anne Mette Havaas29.10.20 16:121 min read

Operasjon dagsverk hos Sikri

Det er tid for operasjon dagsverk. Charlotte Breidenthal Pedersen har valgt å gjøre sin jobb hos oss i Sikri.

Charlotte forteller at årets operasjon dagsverk handler om å hjelpe flyktningungdommer i Uganda. Hun er veldig fornøyd med å få gjennomføre oppgaver hos oss i Sikri til dette gode formålet. 

Forskerlinjen ved Vågsbygd videregående skole er der Charlotte tar sin videregående utdannelse. Forskerlinjen har et ekstra høyt fokus på realfag. 

-  Jeg er veldig glad i realfag og tenker at min fremtidige arbeidsplass vil være relatert til realfag. 

Charlotte sin far, Kurt Pedersen er ansatt i Sikri som leder av et av våre utviklingsteam. I praten med Charlotte snakker vi litt om jenter og fokus på IT. 

- Jeg har forstått på pappa at det er et sterkt behov for flere jenter inn i IT bransjen. 

Hun synes at det er spennende med IT relaterte oppgaver og ser ikke bort i fra at hun vil gå samme vei som sin far etter endt videregående skole. 

Fakta om operasjon dagsverk

Operasjon Dagsverk (OD) arrangeres årlig av norsk ungdom og organiseres i regi av Elevorganisasjonen (EO). Aksjonen ble startet av Norges Gymnasiastsamband (NGS) i 1964, og organiserer flere ungdomsskoler og videregående skoler i Norge.

Tanken bak Operasjon Dagsverk er at ungdommer i Norge skal gi en dag av sin utdanning og jobbe slik at ungdommer andre steder i verden skal få muligheten til å få en utdanning.

avatar

Anne Mette Havaas

CMO Sikri Group

RELATERTE INNLEGG